Een netwerk van ambitieuze avonturiers!

Biedt uw organisatie mogelijkheden voor onze avonturiers om te groeien?
Bent u op zoek naar mensen met de juiste mindset en/of de ambitie om te groeien?
Dan bent u hier aan het juiste adres!

De brug naar de volgende generatie

Als onafhankelijk mediaplatform helpen wij jong en ambitieus talent om succesvol te worden en werken we dus graag samen met organisaties die dit proces kunnen ondersteunen.

Daarom staan wij open voor bedrijven die gebruik willen maken van ons netwerk, zolang dit maar waarde toevoegt voor onze community.

Nieuwe inzichten aangaane werkmogelijkheden, kennis over een branch, opportunities om samen te werken, te ontwikkelen en ga zo maar door. Het bedrijfsleven speelt natuurlijk een cruciale rol in het professionele succes van onze avonturiers, dus houden wij de deur ook zeker open voor samenwerkingen.

De mogelijkheden voor wederzijdse winst zijn vrijwel oneindig en wij denken dat ook graag mee in het belang van zowel onze partners, als onze community.

Onze kernprincipes

Onafhankelijk

Alle content die wij produceren dient in dienst te staan van onze community. Hiermee helpen wij hen hun richting te bepalen en blijft ons platform ook van maximale waarde voor hen en onze partners. 

Professioneel Succes

Succes is natuurlijk een relatief begrip en er zijn ontelbare definities van. Wij richten ons echter alleen op professioneel succes (opleiding & carrière), omdat dat in onze ogen elke andere vorm van succes mogelijk maakt. 

Activeren van Ambitie

Ambitie heeft vaak een zetje nodig. Daarom trachten wij met al onze content onze community te inspireren & informeren, om hen zodoende net dat beetje extra moed te geven om actie te ondernemen. 

Je kan met ons samenwerken voor:

Exposure

Via ons platform in contact komen met onze community, of via onze community in contact komen met uw doelgroep. De mogelijkheden zijn breed en we denken graag met u mee.

Kansen

Succes begint meestal met een kans. Heeft u een mooie kans beschikbaar, dan slaan wij graag een brug tussen uw mogelijkheden en die van onze community.

Projecten

Kunt u hulp gebruiken bij uw project(en) en ziet en de toegevoegde waarde in ambitieus talent? Wij brengen graag interessante projecten in de kijker die voor onze community interessant zijn.

Meer weten? 

Als organisatie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe partners, kansen en projecten. Wanneer u mogelijkheden ziet,

kunt u ons op verschillende manieren bereiken.

Neem contact met ons op

Heeft u een concrete vraag, interesse, of wilt u simpelweg eens langswippen om een bakkie te doen en te sparren over een idee/vraagstuk? Laat het dan vooral weten!

Telefoon

085 – 13 00 68 1

Bezoekadres

Noorderveemarkt 1a, 1628 JJ, Hoom

Parkeren

Op de parkeerplaats ‘Pelmolenpad’ kunt u parkeren voor € 2,50 per dag.

Contact Us!!

Home

Privacy And Policy

Voorwaarden

Schrijf Voor Ons