Wij zijn niet voor iedereen!

Je vindt hier geen diepgaande Mission Statement. Deze pagina is bedoelt om jou te laten zien wie wij zijn en je te helpen met het bepalen of wij de juiste partij zijn om jou te helpen. Wij zijn namelijk niet geschikt voor iedereen; The Bastards Company is gemaakt voor avonturiers die op zoek zijn naar professioneel succes en bereid zijn om door hun angsten heen te stappen, het onbekende in te duiken, fouten te maken en zo te groeien naar een betere versie van zichzelf. 

Voor wie wij zijn wij wel?

Jonge Honden

Je hebt ambitie en voelt het vuur van potentie in je branden. Jij bent nieuwschierig naar de mogelijkheden die de wereld te bieden heeft en op zoek naar kansen om te groeien.

Pitbulls

Jij hebt zicht op jouw toekomst en hebt je volledig vastgebeten in jouw ontwikkeling. Je grijpt kansen en zoekt manieren om er meer te krijgen en/of meer uit jouw kansen te kunnen halen. 

Bastards

Jij bent ‘top of the game’ en werkt vol overgave aan jouw professionele succes. Al enige schade en schande achter de rug, heb je nu een duidelijke route waarbij je zoekt naar nog meer tools om te slagen.

Ons Verhaal

Waarom doen wij dit?

The Bastards Company staat voor professioneel succes; een mooie carrière, een onderneming, of op wat voor manier dan ook.
Er zijn vele definities van succes, maar wij vinden dat je professioneel succes moet hebben, om andere vormen van succes mogelijk te maken.

Alles kost namelijk geld. Dat klinkt misschien een beetje koud, maar dat is nu eenmaal de realiteit.

Onze content is daarom gericht op ’empowerment’. Wij verzamelen kennis, inzichten, tips en tricks die jou helpen om te groeien. Des te meer vaardigheden en kennis jij ontwikkeld, des te groter de kans dat jij straks een succesvol professioneel leven kan creëren voor jezelf. 

Wij willen jou helpen om stappen te zetten. In deze tijd is het steeds uitdagender om de juiste informatie te vinden over hoe je jezelf kunt verbeteren; vaak zit er een alternatief motief achter, of is de ‘gouden tip’ gewoonweg een salespitch om een product of dienst aan jou te slijten. 

Onze missie is om jouw de meest accurate, onpartijdige en effectieve informatie te geven, zodat jij voor jezelf een route kan bepalen. 

Wij zijn hier niet om jou te vertellen wat je moet doen, of wat de beste manier is om succesvol te worden in het leven.
Wij zijn hier slechts om zo veel mogelijk tools en kennis beschikbaar te stellen, zodat je zelf jouw route kan bepalen. 

Wat kan je verwachten van The Bastards Company?

Inspiratie

Nieuwe ideëen, mogelijkheden en invalshoeken. Elke vorm van succes begint met een idee. Daarom zijn wij constant voor jou op zoek naar nieuwe manieren om te groeien.

Activatie

Tools en inzichten die jou helpen om over drempels heen te stappen. Wat veel mensen tegenhoud is angst. Om deze reden zoeken wij naar manieren om jou inzicht te verschaffen, zodat de volgende stap minder eng wordt.

Informatie

Kennis en inzichten die jou helpen om te werken aan jouw succes. De juiste informatie kan het verschil maken tussen succes en falen. Daarom verzamelen wij voor jou zoveel mogelijk praktische informatie.

Onafhankelijkheid

Een eerlijke en objectieve weergave van de feiten. Het internet staat vol met ‘gekleurde’ meningen en informatie. In al onze activiteiten blijven wij dus objectief en gericht op jouw resultaat in plaats van onze bottom line.

Home

Privacy And Policy

Voorwaarden

Schrijf Voor Ons